• Poštnina in plačilo

  Kako lahko plačam izdelke?

     
  Po povzetju. Naročene izdelke ob prevzemu plačate kurirju.
  Z nakazilom na bančni račun (UPN nalog). Kmalu po oddaji naročila vam na email pošljemo podatke za plačilo. Ko prejmemo plačilo, so naročeni izdelki že na poti k vam.
  PayPal, Visa in MasterCard
  Plačilo s kartico Visa/MasterCard ali PayPalom lahko varno opravite na spletni strani Milnice – poskrbeli smo za varno povezavo in sodelovanje z enim največjih svetovnih posrednikov za spletna plačila, Braintree by Paypal. Več o varnosti plačila s karticama Visa ali MasterCard si lahko preberete spodaj.

  Kakšni so stroški dostave?

  Način dostave Stroški dostave Čas dostave   Opomba
  Brezplačna dostava pri nakupu nad 30€ Poštnino pri nakupu nad 30€ plača Milnica! 1-2 dni Šteje znesek nakupa z upoštevanimi popusti, kuponi in kodami ugodnosti.
  Pošta Slovenije 2,90€ pri vrednosti košarice do 30€ 1-2 dni

  Kdaj in kako izberem način plačila in dostave?

  Spletna trgovina vam bo najprej prikazala skupni znesek košarice ter stroškov dostave. Tu lahko izberete način dostave.

  V naslednjem koraku izberete še način plačila, spremenite pa lahko tudi izbran način dostave. Če se odločite za plačilo z nakazilom ali Paypalom oz. Visa/MasterCard, bo poštnina 1€ nižja, saj dostavljavec ne bo zaračunal storitve odkupnina.

  Varnost plačila s kartico Visa ali MasterCard

  Vnos vseh podatkov Milnici je zaščiten, vaše kartice pa ne shranjujemo niti nimamo dostopa do podatkov o njej. Uporabljamo varno spletno povezavo (SSL), preko katere so vsi vaši podatki šifrirani. Naš posrednik za plačilo s kartico je Braintree by Paypal, eden največjih svetovnih posrednikov za spletna plačila. Vpisani podatki o kartici se ne prenašajo k Milnici (za bolj tehnično podkovane – uporabljamo t.i. hosted fields), temveč neposredno preko varne povezave k Braintree posredniku in nato naprej do vaše banke. Milnica tako nikoli nima dostopa do podatkov o vaši kartici, niti se ne shranjujejo nikjer na naših strežnikih oz. v spletni trgovini. Tudi Braintree by Paypal ne shranjuje podatkov o vaši kartici – vse informacije so šifrirane in uporabljene le za enkratno obdelavo plačila.

  Osebni prevzem? Trenutno žal ne 🙂

  Naša ljubljanska trgovina je trenutno zaprta 🙂

  Pa vračilo izdelkov? 100% brezplačno!

  Želimo si, da ste z naročenim zadovoljni in vas naravna kozmetika navduši – zato je Milnica nastala. Če pa se kdaj le zgodi, da si želite izdelke vrniti, lahko to storite v 14 dneh po prejemu paketa. Seveda morajo biti izdelki in sestavine neuporabljeni ter v zaprtih embalažah. Kupnino vam bomo vrnili v celoti. Le pošljite nam email ali nas pokličite in pomagali vam bomo pri vrnitvi naročenega. Po vrnitvi paketa vam celotno kupnino za izdelke in stroške dostave nakažemo na vaš transakcijski račun.

  Poudarek: vrnjeni izdelki morajo biti nerabljeni, saj jih drugače lahko le vržemo stran. Rabljenih neoporečnih izdelkov žal ne moremo zamenjati ali vam zanje vrniti kupnine – hvala za razumevanje.

  Je s paketom ali izdelki kaj narobe?

  Vse izdelke skrbno zapakiramo, da se jim med dostavo nič ne pripeti. Sem ter tja pa se vseeno lahko zgodi tudi kaj neljubega (npr. razlito olje), ampak brez skrbi! V tem primeru vam bomo najprej poslali nov, nepoškodovan izdelek, da lahko začnete ustvarjati. Poškodovano embalažo (tudi karton) in poškodovan izdelek pa prosimo shranite, saj bo uslužbenec Pošte Slovenije kmalu prišel prevzet poškodovano pošiljko – seveda se bo prej najavil.

  Vprašanja? Smo pozabili kaj pomembnega?

  Pišite nam na zivjo@milnica.si ali pokličite 070/849-421 (vsak delovnik med 9. in 17. uro). Odgovor lahko hitro dobite tudi na Milničastem Facebook Messengerju.

   

  Celotne pogoje poslovanja spletne trgovine Milnica najdete tule.