• Zasebnost in piškotki

  Milnica.si osebne podatke naših obiskovalcev shranjuje le pri nakupu v spletni trgovini (drugače vam težko pošljemo paket 🙂 ). Takrat kupec vpiše ime, priimek, email, telefon ter naslov. Tako zbrane podatke uporabimo izključno za poslovanje – dostavo paketa, obveščanje o naročilu, kontaktiranje v primeru sprememb zaloge ipd. Na email naslov, vnešen pri nakupu, vam občasno lahko pošljemo kakšen nov recept, akcijo ali lepe novice iz Milnice. Kadarkoli se lahko odjavite s klikom na “odjavi” v tako prejetem emailu. Nobenega od tako zbranih podatkov nikoli ne posredujemo tretji osebi – z izjemo dostavne službe (Pošta Slovenije), ki vam bo težko dostavila paket, če ji npr. ne zaupamo vašega naslova.

  Pri naročilu na e-novice shranimo le vaš email naslov. Odjava in izbris vašega e-naslova je enostavna – kliknite na “odjava” v nogi našega email sporočila, lahko pa nam željo po izbrisu sporočite tudi po emailu. Vašega email naslova nikoli ne posredujemo tretjim osebam.

  Milnica.si uporablja piškotke, s katerimi merimo obisk, izboljšujemo uporabniško izkušnjo in občasno pokažemo kakšen oglas. S temi piškotki vas ne moremo identificirati na spletu, nimamo dostopa do vašega računalnika ali vašega brskanja po spletu.

  Poleg piškotkov, nujni za delovanje strani, uporabljamo še:
  Google Analytics / pomaga nam spremljati obisk spletne strani Milnice / trajanje piškotka: do 6 mesecev
  Google DoubleClick in YouTube / piškotki za prikazovanje Google oglasov / trajanje piškotka: do 1 leta
  Facebook / pomaga nam prikazati vam zanimive vsebine Milnice na Facebooku / trajanje piškotka: do 1 leta
  Analitične piškotke (heatmap) / trajanje piškotkov: do 6 mesecev
  GetSiteControl / omogoča nam prikazovanje prijav na email pisma Milnice / trajanja piškotka: do 6 mesecev

  Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Če onemogočite piškotke, vam nekateri deli spletne strani Milnica.si morda ne bodo delovali pravilno (nakupovalna košarica ipd.).

  Za vsa vprašanja glede zasebnosti in piškotkov pri uporabi spletne strani Milnica.si, nas lahko seveda vedno kontaktirate. Želimo, da se pri nas dobro počutite, zato vam z veseljem priskočimo na pomoč.