DARILO: ob nakupu nad 35€ ti danes podarimo avokadovo olje ali hidrolat nepozebnika (50ml) 🎁

Titanov dioksid – bel pigment

Od: 2,70 

Počisti

Opis izdelka

Titanijev dioksid (znan kot tudi titanijev oksid) je topen v olju. Široko uporabljan za dodajanje učinka beline v kozmetičnih izdelkih. Pogosto se ga uporablja za beljenje krem in losjonov ter v sončnih kremah (za zaščito pred UV), saj ima sposobnost absorbiranja širokega spektra UV sevanja. Zasledimo ga lahko tudi mineralnih ličilih, deodorantih in milih. V milih po hladnem postopku in mil po postopku vlivanja se ga pogosto uporablja v kombinaciji z drugim barvnimi pigmenti za ustvarjanje pastelnih barv.

Milnica svetuje: preden titanijev dioksid dodamo v milo oz. začnemo s procesom saponifikacije, ga raztopimo v rastlinskem olju in zmešamo, da nastane pasta. To velja tudi za dodajanje k milom, narejenim po postopku vlivanja. S tem se izognemo neenakomerni (pikasti) obarvanosti.

Pakiranje:

lonček

INCI

Titanium dioxide (- C.l. 77891)

 

O nakupu v Milnici

SI V NAJBOLJŠI DRUŽBI
V 3 letih nas je obiskalo preko 250.000 ljubiteljev naravne nege (več o Milnici)

ENOSTAVEN NAKUP
Plačilo s kartico, PayPalom, z nakazilom ali po povzetju.

HITRA DOSTAVA
Dostava v 1-2 delovnih dneh, brezplačna dostava pri nakupu nad 50€, možen osebni prevzem (več o dostavi)

PRILJUBLJEN BLOG
Preko 160 receptov, idej in nasvetov za naravno nego (poglej blog)

NAROČILO TUDI PO TELEFONU ALI EMAILU
Pokliči 069 615 871 (9-18h) ali piši na zivjo@milnica.si. Obiščeš lahko tudi našo trgovino v Ljubljani 😃

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo