Pri vrednosti košarice nad 35€ dobiš dodaten 1€ popusta na poštnino.
UJEMI DARILO: podarimo ti 50ml mandljevega olja ali pa hidrolata rimske kamilice Poglej akcijo >
Akcija!

Monoi tahiti olje (100% naravno brez umetnih dodatkov)

Od: 5,90  Od: 5,31 

Monoi olje je čudovito dišeče, 100% naravno olje. Pridobljeno je z namakanjem tahitijske gardenije v kokosovo olje. Odlično je za samostojno uporabo na koži in laseh, z njim pa lahko tudi izdelate vrsto izdelkov domače naravne kozmetike.

100% naraven izdelek
Počisti

Opis izdelka

Olje je nežno rumene barve, z močnim, čudovitim cvetličnim vonjem tahitinjske gardenije. Tahitinjska gardenija je simbol Polinezije, kjer je olje tudi široko uporabljeno. Monoi je starodavna beseda, ki pomeni dišeče olje.

Monoi olje je naravni, koncentriran emolient, ki prodira v zgornje plasti kože in preprečuje njeno izsušitev. Vlaži zgornjo plast kože in jo ščiti pred soncem in vetrom.

Zelo učinkovito je za vlaženje in obnavljanje poškodovanega lasišča in lasnih konic. Obnavlja poškodovana keratinska vlakna, lasem dodaja lesk in jih naredi bolj gladke. Njegova aktivna sestavina je metil salicilat (ester salicilne kisline), ki deluje kot sredstvo za pomiritev kože in proti prhljaju.

Čudovito je tudi za samostojno uporabi, saj daje nežen, svilnat občutek na koži, lase pa mehča in obnavlja.

Uporaba monoi olja

Dragoceno monoi olje lahko uporabite samostojno na koži (obraz in telo) in laseh ali v različnih kozmetičnih izdelkih. Še posebej se obnese v izdelkih, ki so namenjeni vlaženju kože, v kopalnih oljih, masažnih oljih, balzamih in pomadah za lase. Je tudi čudovita sestavina krem za sončenje in za nego po sončenju, saj pospešuje proces porjavitve in dodaja koži lep ten.

Milničin predlog: poskusite monoi kuro za neukrotljive lase!

Koristne lastnosti:

  • pomiritev kože
  • zaščita kože pred zunanjimi vplivi in pred izsušitvijo
  • obnavljanje lasišča in učinkovito delovanje proti prhljaju

Pakiranje

Plastičen lonček s pokrovčkom.

Tako kot kokosovo olje se tudi monoi tahiti olje stopi (postane tekoče) nad temperaturo okoli 22 stopinj C.  Priporočamo, da ga hranite na nekoliko nižjih temperaturah, saj je pakiran v lončku – previdno, da se vam ne razlije.

INCI

Cocos Nucifera Oil & Gardenia Tahitensis Flower Extract

VPRAŠANJA?

Z veseljem vam pomagamo pri izboru in uporabi naših sestavin! Pišite nam na zivjo@milnica.si ali pokličite 070/849-421 (vsak delovnik med 9.00-18.00).

VIDEO

Dodatne informacije

količina

100g, 200g