DARILO: ob nakupu nad 35€ ti danes podarimo avokadovo olje ali hidrolat nepozebnika (50ml) 🎁

Miristil mirstate

Od: 3,10 

Naravni rastlinski vosek je priljubljen v široki paleti kozmetičnih izdelkov. Z njim lahko izdelate bolj mazljive, lahkotne kreme in mazila.  Deluje tudi kot koemulgator in stabilizator emulzij.

Počisti

Opis izdelka

Ekološko certificiran vosek, rastlinskega izvora (miristinska maščobna kislina). V kozmetičnih izdelkih ima funkcijo emolienta, stabilizatorja, koemulgatorja in za izboljšanje mazljivosti ter boljšega občutka na koži.

Emulzijam O/V (olje v vodi) da prijeten, mehak občutek na koži. V emulzijah deluje kot koemulgator in stabilizator emulzije. Kombinacija maščobnih alkoholov in maščobne kisline zgosti emulzijo, izboljša stabilnost emulzije. Emulzijam daje svetleč, gladek, bolj privlačen videz.

Priporočena uporaba: 1%-10%

Odlično se obnese v šminkah, balzamih, nočnih kremah za obnavljanje in nego okoli oči.

Topen je v maščobi, pri izdelavi emulzij ga dodajamo v oljno fazo.

Prednosti

  • širok pH razpon
  • mehak, nemasten občutek na koži
  • bolj stabilna emulzija
  • lep, gladek, svetleč videz emulzij
  • 100% biorazgradljiv
  • združljiv z anionskimi, neionskimi in kationskimi emulgatorji

Pakiranje

lonček

INCI

Myristyl-Myristate

 

O nakupu v Milnici

SI V NAJBOLJŠI DRUŽBI
V 3 letih nas je obiskalo preko 250.000 ljubiteljev naravne nege (več o Milnici)

ENOSTAVEN NAKUP
Plačilo s kartico, PayPalom, z nakazilom ali po povzetju.

HITRA DOSTAVA
Dostava v 1-2 delovnih dneh, brezplačna dostava pri nakupu nad 50€, možen osebni prevzem (več o dostavi)

PRILJUBLJEN BLOG
Preko 160 receptov, idej in nasvetov za naravno nego (poglej blog)

NAROČILO TUDI PO TELEFONU ALI EMAILU
Pokliči 069 615 871 (9-18h) ali piši na zivjo@milnica.si. Obiščeš lahko tudi našo trgovino v Ljubljani 😃

Dodatne informacije

količina

25g, 50g