Karnauba vosek

Od: 3,99 

Karnauba vosek je vosek rastlinskega izvora, ki se uporablja predvsem v šminkah in ličilih.

Veganski izdelek.

Kategorija:

Počisti

Opis izdelka

Karnauba vosek je vosek rastlinskega izvora in se uporablja v številnih kozmetičnih izdelkih. Najdete ga predvsem v maskarah, balzamih in šminkah za ustnice, črtalih za oči in korektorjih.

Od vseh voskov je karnauba vosek najbolj trden od vseh naravnih voskov.

Karnauba vosek pomaga povečati viskoznost izdelkov in pripomore k stabilnosti izdelkov.

Barva: rumene luske

Tališče: 82-86 stopinj Celzija

Topnost: netopen v vodi, topen v maščobi

Vonj: aromatičen

LASTNOSTI IN PREDNOSTI:

  • uporablja se kot sredstvo za zgostitev in trdoto izdelkov, hkrati pa izdelek ostaja prožen
  • pomaga ustvariti gladko in sijajno površino
  • ima hipoalergene in emolientne lastnosti
  • izdelki s karnauba voskom ostanejo na koži mehki in gladki

UPORABA

mineralna in druga ličila

balzami in šminke

depilacijski izdelki

kreme in mazila

deodoranti

PAKIRANJE

zip vrečka

INCI

Copernicia prunifera (carnauba) wax

VPRAŠANJA?

Z veseljem vam pomagamo pri izboru in uporabi naših sestavin! Pišite nam na spela@milnica.si ali pokličite 070/849-421 (vsak delovnik med 9.00-18.00).

POTREBUJETE VARNOSTNI LIST?

Varnostni list (MSDS) vam lahko pošljemo po emailu. Oglasite se na spela@milnica.si.

 

O nakupu v Milnici

SI V NAJBOLJŠI DRUŽBI
V 3 letih nas je obiskalo preko 250.000 ljubiteljev naravne nege (več o Milnici)

ENOSTAVEN NAKUP
Plačilo s kartico, PayPalom, z nakazilom ali po povzetju

HITRA DOSTAVA
Dostava v 1-2 delovnih dneh, brezplačna dostava pri nakupu nad 50€, možen osebni prevzem (več o dostavi)

PRILJUBLJEN BLOG
Preko 160 receptov, idej in nasvetov za naravno nego (poglej blog)

NAROČILO TUDI PO TELEFONU ALI EMAILU
Pokliči 069 615 871 (9-18h) ali piši na zivjo@milnica.si

Dodatne informacije

količina

10g, 20g, 30g, 50g