DARILO: ob nakupu nad 35€ ti danes podarimo rumeno glino ali mandljevo olje! 🎁

Goji jagode v kokosovem olju (100% naravno, hladno stiskano)

Od: 4,20 

Goji jagode veljajo za močan antioksidant, zato so še posebej priljubljene v anti-aging negi ter negi suhe in zrele kože.

Naše goji olje je 100% naravni macerat goji jagod v čudovitem frakcioniranem kokosovem olju, ki je že samo po sebi odlično za kožo. Goji olje je primerno za vse tipe kože.

Kategorija:

Počisti

Opis izdelka

Goji jagode izvirajo iz Kitajske in so bogate z beta karotenom, vitamini B, C in E, minerali (selenom) in aminokislinami. Goji jagode veljajo za močan antioksidant, zato so odlične za nego suhe in zrele kože. Vsebujejo beta sitosterol, ki spada med fitosterole – ti pomagajo negovati vnetja na koži, pomirjajo razdraženo kožo, ublažijo rdečico in izboljšajo tonus kože.

Goji olje lahko uporabljate samostojno na koži ali pa iz njega izdelate različne izdelke naravne kozmetike.

Goji olje na koži

Goji jagode v kokosovem olje so primerne za nego vseh tipov kože, še zlasti pa za negovanje zrele, razpokane in občutljive kože.

Uporaba goji olja v kozmetičnih izdelkih

Olje lahko dodate v poljuben kozmetični izdelek. Uporabljamo ga v serumih za obraz in nego okoli oči, masažnih oljih, kremah in drugih emulzijah, mazilih za nego telesa in obraza.

Prirporočamo, da goji olja uporabite 1%-10% od končne teže izdelka (npr. za 100g kreme uporabimo od 1-10g olja).

Preizkusite lahko tudi katerega od spodnjih receptov!

Goji vlažilna krema za obraz
Naredite si svojo vlažilno goji kremo za obraz, ki je odlična podlaga za ličila in se tudi hitro vpije! Klik za ogled recepta.

Super anti-aging serum za obraz
Zmešajte 10g goji olja s 5g jojobinega olja in 5g skvalana. Dodajte 3 kapljice naravnega vitamina E in shranite v roll on stekleničko. Vmasirajte v obraz pred nanosom vlažilne kreme.

Shranjevanje olja goji jagod

Olje bo do vas prišlo v temni embalaži, ki ga ščiti pred svetlobo. Priporočamo, da ga hranite v suhem in hladnem prostoru, stran od neposredne sončne svetlobe. Hranjenje v hladilniku ni potrebno.

INCI

Caprylic / Capric Triglyceride, Lycium Barbarum Fruit Extract

Potrebujete pomoč pri izbiri ali uporabi goji olja?

V Milnici z veseljem pomagamo tako pri izboru kot pri uporabi po nakupu. Pišite nam na zivjo@milnica.si ali pokličite 070/849-421.

O nakupu v Milnici

SI V NAJBOLJŠI DRUŽBI
V 3 letih nas je obiskalo preko 250.000 ljubiteljev naravne nege (več o Milnici)

ENOSTAVEN NAKUP
Plačilo s kartico, PayPalom, z nakazilom ali po povzetju.

HITRA DOSTAVA
Dostava v 1-2 delovnih dneh, brezplačna dostava pri nakupu nad 50€, možen osebni prevzem (več o dostavi)

PRILJUBLJEN BLOG
Preko 160 receptov, idej in nasvetov za naravno nego (poglej blog)

NAROČILO TUDI PO TELEFONU ALI EMAILU
Pokliči 069 615 871 (9-18h) ali piši na zivjo@milnica.si. Obiščeš lahko tudi našo trgovino v Ljubljani 😃

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
količina

50ml, 100ml