Ekstrakt grenivkinih pečk (5ml)

3,80 

Močan, popolnoma naraven antioksidant z rahlim protimikrobnim delovanjem.


Opis izdelka

Ekstrakt grenivkih pečk je gosta temno oranžna tekočina, ki jo naravno pridobivajo iz semen grenivke. Deluje kot močan naravni antioksidant. Zaradi boljše viskoznosti je izdelan v kombinaciji z glicerinom.

Njegova uporaba je zelo primerna v izdelkih za nego mastne in aknaste kože. Pogosto se uporablja tudi v izdelkih za nego las in lasišča, še posebno v šamponih, saj deluje tudi kot blago sredstvo za čiščenje. Prav tako se uporablja v izdelkih za intimno nego.

V nekaterih izdelkih se ekstrakt grenivkinih pečk uporablja tudi kot konzervans, saj ima rahlo protimikrobno delovanje. Za učinkovito zaščito izdelka, še posebno, če vsebuje višji delež vode, vseeno priporočamo uporabo primernega konzervansa.

 

Uporaba:

Ekstrakt grenivkinih pečk dodajamo v oljno fazo ali v ohlajevalno fazo.

Topnost: v vodi

Vonj: nežna, citrus aroma

Priporočena uporaba: 0,4%-1%

INCI:  Citrus grandis (Grapefruit) Seed Extract

Opozorilo:

Bodite previdni pri ravnanju z ekstraktom, saj lahko povzroči draženje kože. Preprečiti stik z očmi.
O nakupu v Milnici

SI V NAJBOLJŠI DRUŽBI
V 3 letih nas je obiskalo preko 250.000 ljubiteljev naravne nege (več o Milnici)

ENOSTAVEN NAKUP
Plačilo s kartico, PayPalom, z nakazilom ali po povzetju.

HITRA DOSTAVA
Dostava v 1-2 delovnih dneh, brezplačna dostava pri nakupu nad 50€, možen osebni prevzem (več o dostavi)

PRILJUBLJEN BLOG
Preko 160 receptov, idej in nasvetov za naravno nego (poglej blog)

NAROČILO TUDI PO TELEFONU ALI EMAILU
Pokliči 069 615 871 (9-18h) ali piši na zivjo@milnica.si. Obiščeš lahko tudi našo trgovino v Ljubljani 😃

Dodatne informacije

Teža 30 g