Akcija!

CO2 kavni ekstrakt (5ml)

3,90  3,20 


Opis izdelka

CO2 kavni ekstrakt pridobivajo z praženih kavnih zrn vrste arabica. Ekstrakt se uporabljajo kot aroma in vonj v kozmetiki in parfumeriji. 

Čisti CO2 ekstrakt, brez dodatkov in konzervansov.

Ekstrakt je bogat z antioksidanti, vključno s fitosteroli in bogatim profilom maščobnih kislin, ki povečata zadrževanje vlage in hitro prodiranje skozi kožo. Pogosto se uporablja za pomoč poškodovani, nagubani koži, saj pomaga uravnotežiti stopnjo vlažnosti kože. Uporabno tudi v izdelkih za nego las, saj pomaga krepiti lase in jim daje sijaj.

Barva: temno rjava 

Viskozna oljnata tekočina

Vonj: srednja nota arome, vonj spominja na sveže skuhano kavo

Po odprtju hranite na hladnem in temnem.

Topnost: v olju

V emulzijah dodajate v C (hladno fazo)

Priporočena koncentracija od 0,1-2%

Priporočena uporaba v:

antiage kreme

serumi za obraz

kreme za spodbujanje cirkulacije

olja in izdelki za lasišče

masažna olja

INCI:

Coffee arabica seed oil