DARILO: ob nakupu nad 35€ ti danes podarimo rumeno glino ali mandljevo olje! 🎁

CO2 izvleček rakitovca

Od: 5,90 

Rakitovec ima izjemne koristne lastnosti za kožo. Uporabite ga lahko v vseh izdelkih za nego kože in las. Še posebno dobro se obnese pri občutljivi, suhi in zahtevni negi kože.

Kategoriji: ,

Počisti

Opis izdelka

CO2 ekstrakt rakitovca je močne oranžno – rdeče barve, zaradi visoke vsebnosti karotena, ki vključuje dragocen likopen.

CO2 izvleček ne spada med eterična olja, prav tako ne spada med fiksna olja. CO2 izvleček velja za najbolj čisti lipofilni ekstrakt rastline (čistejši celo od eteričnih olj) in se ga lahko uporablja v večjih količinah kot eterična olja.

CO2 izvleček pridobivajo z ekstrakcijo pulpe rakitovca, pod izjemno strogimi pogoji in naravnim ogljikovim dioksidom.

Ne vsebuje brez ostankov topil in je brez anorganskih soli ter brez težkih kovin in mikroorganizmov.

CO2 rakitovca je prepoznaven po svojih izjemnih koristih za nego kože. Pomaga pri obnovi in vzdrževanju zdrave kožne bariere in je primeren za različne težave s kožo, vključno z izjemno suho kožo.

Priporočena uporaba: 1% – 10%

Priporočamo za nego suhe, zrele, občutljive kože. V emulzijah ga dodajamo v C ohlajevalno fazo. Najbolje se obnese do 2%.

Uporaba v:

mazilih

kremah za obraz

anti – age kozmetiki

izdelkih za samoporjavitev in za po sončenju

INCI

Hippophae rhamnoides – Fruit Pulp

 

O nakupu v Milnici

SI V NAJBOLJŠI DRUŽBI
V 3 letih nas je obiskalo preko 250.000 ljubiteljev naravne nege (več o Milnici)

ENOSTAVEN NAKUP
Plačilo s kartico, PayPalom, z nakazilom ali po povzetju.

HITRA DOSTAVA
Dostava v 1-2 delovnih dneh, brezplačna dostava pri nakupu nad 50€, možen osebni prevzem (več o dostavi)

PRILJUBLJEN BLOG
Preko 160 receptov, idej in nasvetov za naravno nego (poglej blog)

NAROČILO TUDI PO TELEFONU ALI EMAILU
Pokliči 069 615 871 (9-18h) ali piši na zivjo@milnica.si. Obiščeš lahko tudi našo trgovino v Ljubljani 😃

Dodatne informacije

količina

5ml, 10ml