😃MILNICA NA DOPUSTU: poglej našo dopustniško akcijo >

Cetil alkohol

Od: 3,10 

Maščobni alkohol naravnega izvora.

Počisti

Opis izdelka

Cetil alkohol je maščobni alkohol, pridobljen iz kokosovega olja. Uporablja se ga za stabilnost in zgostitev emulzije, hkrati pa tudi izboljša teksturo.

Uporaba:

Uporablja se ga za izdelovanje krem za obraz, losjonov in krem za telo in roke, balzamov za lase itd.

Dodajte 1% – 25% od teže končnega izdelka (npr. za 100g kreme dodamo 1-25 g cetil alkohola). Priporočamo 2% – 6% za povprečno goste losjone/kreme. Dodajamo ga v oljno fazo in segrevamo na 70-75 stopinj Celzija. Preden nadaljujete z delom, se prepričajte, da je popolnoma raztopljen- tako zmanjšate tveganje zrnatosti v vaši formuli.

INCI: Cetyl alcohol

 

O nakupu v Milnici

SI V NAJBOLJŠI DRUŽBI
V 3 letih nas je obiskalo preko 250.000 ljubiteljev naravne nege (več o Milnici)

ENOSTAVEN NAKUP
Plačilo s kartico, PayPalom, z nakazilom ali po povzetju.

HITRA DOSTAVA
Dostava v 1-2 delovnih dneh, brezplačna dostava pri nakupu nad 50€, možen osebni prevzem (več o dostavi)

PRILJUBLJEN BLOG
Preko 160 receptov, idej in nasvetov za naravno nego (poglej blog)

NAROČILO TUDI PO TELEFONU ALI EMAILU
Pokliči 069 615 871 (9-18h) ali piši na zivjo@milnica.si. Obiščeš lahko tudi našo trgovino v Ljubljani 😃

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo