Recepti & ideje

Za bleščeč dekolte in telo: svetlikajoč zlat prah za telo

Kot pravijo “Diamanti so večni” a tudi za zlato barvo bi lahko rekli, da je večna, nosljiva, brezčasna in, da ne rečem NUJNA za decembrske dni :). Decembra si lahko privoščite in drznete več! Če že čez leto ni pravih priložnosti, boste najbrž v decembru šle na kakšno decembrsko večerjo ali zabavo, kjer si boste nadele svojo najljubšo obleko. Jaz se tako kot majhen otrok, ki čaka prvi sneg že veselim decembrskih dni, tudi zaradi teh večerov :). V decembru, kljub temu, da je seveda zima, boste, če boste želele, odvrgle kakšen kos oblačila. Od poletja je že, priznajmo, predolgo! Letošnje je bilo, kar se sonca tiče, res bolj ubogo. Imam odlično rešitev kako lahko bledo kožo in dekolte nekoliko poudarite in mu date nežen zlat sijaj. Ne preveč, ravno prav sofisticirano, kot se za december spodobi. Naredite si svetlikajoč zlat prah za telo in nežno podarite sijaj in ten vaše kože.

Meni je noro všeč! Edina stvar, ki mi ni všeč, da se žal na fotografijah ne vidi tako svetlečega sijaja. Do izraza pride predvsem v soju luči, zato je nadvse primeren za večere. Preizkusila sem ga celo na vekah (če želite veke obarvati v nežno zlato barvo), na ličnicah (ne pretiravajte!) in dekolteju. Moram priznati, da se meni osebno najbolje obnese na telesu in dekolteju, uporabite ga pa lahko tudi kjerkoli drugje.

Naredite enega zase in enega za prijateljico, izdelava vam bo vzela slabih 10 minut, torej še v trgovini takšnega izdelka ne bi mogli izbrati v tako kratkem času.

Vse sestavine za izdelavo, vključno z dvema posodicama za ličila dobite v pripravljenem darilnem paketu

Za izdelavo potrebujete (napolnili boste 2x20g posodice za ličila):

1. KORAK: Pripravite sestavine

1-korak-priprava-sestavin_zlat-prah-za-telo-in-dekolte

2. KORAK: Priprava pripomočkov

1-korak-priprava-pripomočkov

3. KORAK: Naredite osnovo

Osnova vašega prahu sestavljajo sljuda, tapioka in magnezijev stearat. Stresite navedno količino teh treh sestavin v posodico in jih premešajte.

3 korak priprava osnove body shimmer_zlat prah za telo

4. KORAK: Dodajanje pigmentov

Ko ste končali z osnovo dodajte zlato mico v prahu in zlate mikrofine bleščice. Premešajte, da bo vaš prah enakomerno pigmentiran. Lahko bi vse skupaj zmešali tudi v kavnem mlinčku (če ga imate posebej za izdelavo ličil), vendar ni nujno, saj ga boste zlahka premešali tudi ročno. Drugače je pri pudru ali korektorju, ko je potrebno res paziti, da je osnova pudra enakomerno pigmentirana.

4 korak leskatajoč prah za telo in dekolte

5. KORAK: Shranjevanje

Preden ga shranite, preverite odtenek na dekolteju ali roki. S tem se tudi prepričate, da je enakomerno in dovolj pigmentiran. Žal se na sliki ne vidi tega “svetlikajočega” in sijajnega efekta, zgleda kot osnova za puder, vendar, ko ga preizkusite na telesu je res nekaj posebnega.

5 korak leskatajoč prah za telo

[success]Vse sestavine so na voljo v že pripravljenem darilnem paketu paketu za izdelavo 2x20g bleščečega zlatega prahu za telo in dekolte >> [button linkto=”https://www.milnica.si/product/blescec-zlat-prah-za-telo-dekolte-2x20g/” type=”dark”]Poglej paket[/button] [/success]

Related Posts

2 komentarja na “Za bleščeč dekolte in telo: svetlikajoč zlat prah za telo

  1. tinka4761@gmail.com pravi:

    Jupiiiiiiii bomo lepe punce hvala Špela

  2. Ella pravi:

    Zlate mikrofine bleščice so neverjetne! Sem jih sprobala že v vsem kar mi je padlo na pamet in nikoli nisem bila razočarana:) Poudari lepoto izdelka in naše kože ali las 🙂
    Super zadeva 😛

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja