Uporabni nasveti

Utrinki iz septembrske delavnice

Pa smo zaključili poglavje še z dvema super delavnicama :). Spet je bilo poučno, družabno, ustvarjalno in zadovoljna sem, da so vsi izdelki uspeli vsem ustvarjalkam. Zaenkrat prevladuje bolj ženska populacija, a tudi moški ste zelo lepo vabljeni :).

Na prvi delavnici – nega obraza smo izdelali vlažilno kremo za obraz, masko za obraz in tonik za obraz – nekoliko drugačen kot sem vam ga predstavila na blog zapisu. Na drugi pa smo se poigravali s kopalnimi kroglicami, kjer se nam je zgodilo tudi to, da smo na lastne oči lahko gledali kako vzhajajo kopalne kroglice – malo ponesrečen poizkus, ki smo ga takoj popravile 🙂 ja na napakah se največ naučimo :). Vsaka je domov odnesla tudi svoj (koprivin) šampon in balzam za lase. Vse udeleženke so prejele tudi brošuro z recepti, ki jih bodo lahko preizkusile tudi doma in darilce.

Hvala tudi MyEqua, ki nam je priskrbela zeliščne in ročno izdelane viseče posode iz naravnih materialov, s čimer sem prostor še popestrila. V njih lahko tudi vi gojite rastline ali zelišča v notranjosti vašega doma. Hvala tudi moji asistentki Petri 🙂

Nekaj utrinkov vam predstavljam  v spodnjih fotografijah.

Vsi interesenti za nove delavnice lepo vabljeni, da se oglasite na moj email naslov spela@milnica.si. 

delavnica domače kozmetike

Priprave….

delavnica domače kozmetike1

Pišemo, poslušamo in ustvarjamo….

delavnica domače kozmetike5

Zdaj pa zares! Iz teorije v prakso…

delavnica domače kozmetike3

Rezultati našega pridnega dela…

delavnica domače kozmetike4

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja