Uporabni nasveti

Utrinki iz majske delavnice

Juhu! Pripeljali smo še eno delavnico do konca! S šestimi čudovitimi dekleti smo preživele super soboto na kateri smo ustvarjale, se zabavale in tudi druga od druge marsikaj novega naučile :). Naredili smo borovničevo masko za obraz, ki je tako njami, da bi človek vanjo kar ugriznil. Resnično izgleda kot borovničev smoothie! Ne skrbite, vem, da zanima tudi vas, zato jo bom kmalu predstavila tudi na blogu.Na delavnici seveda ni manjkala vlažilna krema, osvežilni tonik za poletne dni in 100% naravni gel za okoli oči, katerega recept pripravljam tudi za blog :). Zelo zanimivo je videti kako so dekleta iz enakih receptur dobila vsaka čisto različen izdelek. To je tako fascinantno! Izdelava domače kozmetike je unikatna in zares težko je narediti čisto enak izdelek, tudi če ga večkrat izdelujemo.

Kako so se imela dekleta si lahko pogledate v sliki in preberete nekaj njihovih vtisov! Hvala še enkrat vsem! <3

1 delavnica domače kozmetike

Katarina:

Delavnica je bila prekrasna in izdelki naravnost čudoviti. Odkar sem prvic nanesla te izdelke, je padla odlocitev, da kupljenih krem pri nas ne uporabljamo vec. In so odromale v smeti. Kar se tiče same delavnice, sem bila tokrat prvič na kozmetični delavnici, tako da sem bila brez pričakovanj. Presenetilo me je, da je vsa stvar precej komplicirana, vsaj kar se tice sestavin in receptov. Prej sem videla mnogo receptov vsepovsod si samo nekaj zmesal in je bilo to to. Zdaj na vso domačo kozmetiko gledam z veliko večjim občudovanjem.
Kar pa se tice izdelkov, sem brez pripomb. Tonik, glede na vreme se ni doživel svojega kraljevskega mesta, je pa zares osvezujoc in v uporabi vsak dan. Gel za okoli oci, v katerem je avokadovo olje, je super. Se celo vonj me navdusuje, krema za obraz je fenomenalna. Joj, kako diši in kaksno teksturo ima! Še dobro, da sem se zmotila in napravila dva lončka. Enega je dobil mož za rojstni dan (tudi sicer bi ga dobil), ki sicer ne uporablja nobene kozmetike, razen deodoranta. Pred leti sem mu na enem sejmu v Londonu kupila eno organsko kremo s kozjim mlekom in nad tisto je bil navdušen, potem pa nisem ničesar več spravila nanj. To kremo pa OBOŽUJE. Jaz pa tudi. No, kraljica pa je borovniceva maska. Vanjo sem dala se malo verbene in avokadovo olje. Včeraj sem jo imela na sebi pol ure. Sploh je ne bi dala dolj. Je mehka in nič je ne rabim miksat.  Ta maska je naj naj najboljsa. Must have.

2 delavnica domače kozmetike

Anita: 

Moram povedat, da sem bila z delavnico zelo zadovoljna in sem bolje dojela kako si lahko doma izdelam svoje kremice. Glede na to, da imam zelo občutljivo kožo mi te kremice zelo pašejo in nimam alergije na njih…..super sem zelo vesela, da sem končno našla te kremice! Hvala za učenje, ki mi je tudi odprlo oči.

3 delavnica domače kozmetike

Lidija: 

Hvala za uporabno delavnico, ki si nam jo pripravila. Meni je bilo zelo všeč. Pohvalila bi vse stvari, ki smo jih naredile, še posebno pa gel in kremo, Tudi moja maska je trda, vendar,ko jo dam na prst predno jo nanesem na obraz se že zmehča.

4 delavnica domače kozmetike

Tina: 

Delavnica je bila super, se mi zdi da se bom zdaj bolj samozavestno lotila tudi izdelovanja emulzij, sem zelo vesela, tudi izdelki so super! Z veseljem bi piporočila delavnico kakšni prijateljici. :). Zdi se mi da sem se naučila ogromno stvari in, da sem tudi pri praktičnem delu naredila nekaj dobrih izdelkov, kar mi največ pomeni.
5 delavnica domače kozmetike
Blanka:
Delavnica se mi je zdela, glede na to koliko stvari smo notri stlačile, uspešno izvedena. Kreme ki smo jih delali pa odlične 🙂
Borovničeva maska mi je ratala mogoce malo trda, ampak super dobra za kožo, krema ki sem jo delala za mastno kožo tudi – lepo matira in deluje zelo sveže. Gel za oči sem prekvalificirala v gel za vrat, ker mi je ratal malo prevec tekoč, tonik pa tudi super, za obraz in za noge.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja