Recepti & ideje

Poletni aloe gel & serum za obraz (Milnica Mix&Use)

Paket Mix&Use je najbolj enostaven DIY (do-it-yourself oz. naredi sam) paket,  s katerim boš brez miksanja, segrevanja in tehtanja izdelal/a čudovito naravno nego kože! S paketom Aloe Hidracija izdelaš svoj hladilni aloe gel, ki ti bo prav prišel za nego po sončenju, za vlaženje obraza ter za hitro pomoč pri odrgninah in pikih insektov. Poleg aloe gela boš le v nekaj minutah naredil/a še oljni serum s skvalanom – za intenzivno nego obraza.

Malo več o tvojih izdelkih

Aloe gel boš obogatil/a s skvalanom in eteričnim oljem prave sivke in ga tako le v nekaj minutah spremenil/a v čudovit hranilen in predvsem vlažilen izdelek, ki ne sme manjkati pri poletni negi kože. Še posebej se obnese za nego po sončenju. Z aloe gelom kožo navlažiš in ji pustiš dihati, saj nobena sestavina ne bo “pretežka” za nego tvoje kože.

Oljni serum na osnovi skvalana bo super za nego kože obraza. Nekaj kapljic seruma vmasiraš v obraz in uporabiš za nanos po aloe gelu; seveda bo super tudi za povsem samostojno uporabo, brez kakršnekoli podlage.

RECEPT IN IZDELAVA

Recept dobiš priložen v brošurici v paketu. Lahko pa seveda slediš tudi temu tukaj 🙂

V aloe gel nakapaj 25 kapljic skvalana, ki mu je priložena pipeta. Dodaj še 6 kapljic eteričnega olja prave sivke in premešaj.

V preostanek skvalana nakapaj 3 kapljice prave sivke, pretresi in nekaj kapljic seruma uporabi za večerno nego ali po nanosu svojega novega super aloe gela.

KAJ DOBIŠ V MIX&USE PAKETU “Aloe Hidracija”

 • 5ml eteričnega olja prave sivke
 • 60ml aloe gela v steklenem lončku
 • 30ml skvalana v priročni steklenički s pipeto
 • brošuro z navodili in uporabo
 • vse skupaj skrbno spravljeno v lično škatlo

POGOSTA VPRAŠANJA

“Do kdaj bo moj izdelek uporaben?”

Oljni serum bo uporaben vsaj leto dni. Aloe gel pa priporočamo, da porabiš v 6 mesecih od izdelave.

“Je izdelek primeren za moj tip kože?”

Oljni serum je primeren za mešano, mastno, suho in občutljivo kožo. Aloe gel z dodatkom skvalana in sivke priporočamo za nego mastne, izsušene in mešane kože.

“Bo moj izdelek boljši kot “navadna” aloe vera?”

Tvoj aloe gel bo bolj bogat, saj vsebuje še skvalan. Poleg tega ne vsebuje sintetičnih dišav, temveč naravno eterično olje sivke, ki je primerno za nego vseh tipov kože.

“Kaj lahko zamočim pri izdelavi? Se lahko zgodi, da bo moj izdelek neuporaben?”

Za Mix&Use smo izbrali učinkovite in enostavne recepte, pri katerih ne more iti kaj dosti narobe. Paket Aloe Hidracija je zato primeren za vse, ki bi radi sami izdelali čudovito naravno nego  – posebnih znanj in pripomočkov ne potrebuješ. Lahko se ti zgodi, da dodalš kakšno kapljico česa preveč, a bo zato izdelek še vedno povsem uporaben!  🙂

[clear]

 

2 komentarja na “Poletni aloe gel & serum za obraz (Milnica Mix&Use)

 1. Korana pravi:

  Kmalu bo eno leto od kar je ta gel na moji polički. Ne dovolim, da ga kdaj zmanjka. Tudi mož in otroci ga uporabljajo.

  1. Špela pravi:

   Hehe Korana, super, to je zelo lepo slišati 🙂 Pozdravček iz Milnice, Špela

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja