Recepti & ideje

Multimasking (Milnica Mix&Use)

Paket Mix&Use MULTIMASKING je najbolj enostaven DIY (do-it-yourself oz. naredi sam) paket,  s katerim boš brez miksanja, segrevanja in tehtanja izdelal/a čudovito naravno čistilno nego kože – in to prilagojeno prav tvojemu tipu kože! S paketom izdelaš tri različne glinene maske (iz 100% čiste gline brez dodatkov), namenjene točno določenim delom tvojega obraza. Ko si pripraviš čiščenje obraza po principu multimaskinga, prilagodiš uporabo glin tipu različnih predelov tvojega obraza. Tako je tvoja nego še posebej učinkovita in prilagojena točno tvoji koži.

V paketu dobiš tudi nego kože po nanosu mask. Tvoja koža bo temeljito očiščena, osvežena in nahranjena!

MALO VEČ O TVOJIH IZDELKIH

V paketu te čakajo 3 najbolj priljubljene gline za nego obraza, hidrolat vrtnice, ki se odlično obnese kot tonik, z njim pa boš namešala tudi maske. Paketu je priloženo tudi jojobino olje, ki bo po uporabi mask nahranilo in zaščitilo tvojo kožo.

Z glinami v paketu si lahko pripraviš približno 15 svežih obraznih mask.

RECEPT IN IZDELAVA

Zmešaj 1 čajno žličko posamezne gline s 3 čajnimi žličkami hidrolata vrtnice. Premešaj s priloženo lopatico in počakaj dve minuti, da glina absorbira hidrolat. Ko dobiš gosto pasto, jo nanesi na obraz. Priporočamo, da viola glino naneseš na predel okoli lic, zeleno glino na predel brade in nosu ter bentonit glino na predel čela. Nanos lahko prilagodiš po svoje, priporočamo le, da zeleno glino uporabiš na predelih kjer je koža bolj mastna, viola glino tam, kjer je koža bolj suha, bentonit glino pa na mestih, kjer je koža bolj mešana. Masko pustiš delovati 10 minut, nato spereš z mlačno vodo.

Po uporabi mask je pomembno, da kožo še navlažiš in nahraniš. Najprej uporabi hidrolat vrtnice (kot tonik), nato pa v obraz vmasiraj priloženo jojobino olje in pusti, da se vpije.

Preostanek glin shrani in jih uporabi naslednjič. Vsakič si pripravi sveže maske. Priporočamo, da si takšen tretma pripraviš 1x tedensko.

 

KAJ DOBIŠ V PAKETU MIX&USE MULTIMASKING?

  • 50g bentonit gline
  • 50g viola gline
  • 50g zelene gline
  • 30ml jojobinega olja
  • 100ml hidrolata vrtnice
  • brošuro z navodili in uporabo
  • vse skupaj skrbno spravljeno v lično škatlo

POGOSTA VPRAŠANJA

“Do kdaj bo moj izdelek uporaben?”

Priporočamo, da maske pripraviš sproti, po navodilih. Tako bo tvoja maska vedno sveža in pri tem ti ni potrebno uporabiti nobenega konzervansa. Priprava ti ne bo vzela nič več kot 5 minut.

“Je izdelek primeren za moj tip kože?”

Paket multimasking smo pripravili tako, da je primeren za vse tipe kože. Nanos gline prilagodiš glede na tvoj tip kože na določenem predelu obraza.

“Bo moj izdelek boljši kot že izdelane maske za obraz?”

Prednost multimaskinga je, da z njim izdelaš različne tipe mask za različne predele tvojega obraza. Tako je nega resnično prilagojena prav tvojemu obrazu! Ker si s paketom MULTIMASKING pripraviš tudi vsakič svežo masko, si lahko prepričana, da je brez konzervansov in odvečnih sestavin.

“Kaj lahko zamočim pri izdelavi? Se lahko zgodi, da bo moj izdelek neuporaben?”

Za Mix&Use smo izbrali učinkovite in enostavne recepte, pri katerih ne more iti kaj dosti narobe. Paket MULTIMASKING je zato primeren za vse, ki bi radi sami izdelali čudovito naravno nego  – posebnih znanj in pripomočkov ne potrebuješ. Lahko se ti zgodi, da dodaš kakšno kapljico hidrolata preveč, zaradi česar bo tvoja maska malo bolj tekoča. Kar pa seveda enostavno popraviš tako, da dodaš še kakšen ščepec gline in glinena maska bo spet primerno gosta.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja