Uporabni nasveti

Milnica & Lavivavera predstavljata prvo delavnico!

Na dan, ko je Milnica praznovala točno mesec dni svojega obstoja sem imela svojo prvo delavnico. Vse je bilo na hitro, saj sem imela veliko dela tudi z drugimi stvarmi.

Ko nekaj delaš prvič si ne moreš predstavljati kakšen organizacijski zalogaj je to. Ampak smo uspeli! Zahvala tudi blogerkama Lavivavera, ki sta mi bili v veliko pomoč in poskrbeli tudi za estetski dotik na delavnici. Mislim, da nam je za prvič kar dobro uspelo :).

delavnica kolaz

Sicer pa največ šteje zadovoljstvo vseh, ki so prišli po novo znanje in izkušnje. In ne glede na vloženo delo me nasmeh na obrazih novih ustvarjalcev napolni z novo energijo. Vsem je uspelo izdelati svoj piling in kremo za obraz in s polnimi vrečkami so odkorakali skozi vrata. Seveda sem na njih zelo ponosna, saj jim je uspelo samostojno izdelat svojo kremo in piling (to pa tudi ni kar tako!). Res neprecenljivo!

Kmalu objavim tudi recept za penasti piling, ki smo ga izdelali na delavnici! Navdušeni boste!

Spodaj nekaj foto utrinkov in vtisov ustvarjalcev z delavnice.

skupina

LARA ROSINA:

»Meni je bila delavnica super! Na začetku si malo zmeden, ne veš kam kaj gre, strah te je, da boš pozabu na glicerin in konzervans, pa še tolko enih informacij o maslih, oljih, itd. Ampak ker smo šli vse lepo počasi in po korakih je vse super ratalo. Všeč mi je bilo tudi da smo bili razdeljeni in zaradi tega ni bilo večjega kaosa in si lahko vsakemu pomagala. Da o makronih sploh ne govorim 🙂 Štiri ure so minile kot bi pihnil :)”

delamo2

delamo3

NEJA:

»Meni osebno se je zelo fajn zdelo da si opisala ozadje izdelave domače kozmetike. Recimo to kaj vse moraš prej preštuderat, raziskat, se poučiti. Da ni to le mešanje raznoraznih oljčkov in dišav. Da nekatera eterična olja povzročajo alergije, da niso za na sonce itd.

Seveda je bil najbolj zabaven del delavnice sama izdelava kozmetike. Všeč mi je bilo da nas ni bilo preveč, da smo delali 2 različni zadevi, da smo imeli toliko izbere kaj vržti notri 🙂 Nasplošno mi je bilo fajn da je bilo vse sproščeno in veselo.

Tudi okusna malica je pripomogla k dobri volji. Tako dobrih macaroonsov še nism jedla. Kakih slabih pripomb jaz nimam, ker sem nekako upala da bo vse potekalo v sproščenem in veselem vzdušju.

Tako da iz moje strani vse pohvale in čestitke. Lahko rečem, da se bom z veseljem udeležila še kakšne tvoje delavnice. :)«

 

 delamo5

ŽIVA:

“Meni se je zdela delavnica fajn, krema, ki smo jo naredili je pa sploh super, sem prav navdušena!

Všeč mi je bilo, da je bila skupina ravno prav velika in da smo si lahko določene sestavine izbrali sami. Dobili smo osnovne informacije o izdelavi krem, kar mislim, da bo zadoščalo za eksperimentiranje doma :). Prav bi prišel še kakšen priročnik ali informacijami, katere sestavine se uporabljajo za kaj (učinki eteričnih olj, posameznih olj, maščob, kombinacije …)

Hvala za super delavnico in prijetno nedeljsko dopoldne!”

kolaz2

kolaz3

Pridružite se mi na naslednji delavnici ki bo že 21. decembra v sodelovanju z društvom Lepi&Zdravi. Seveda tudi v letu 2014 nadaljujem svoje poslanstvo!

Oglasite se z vprašanji, prijavami na moj elektronski naslov spela@milnica.si.

1 komentar na “Milnica & Lavivavera predstavljata prvo delavnico!

  1. Sabina pravi:

    Krasno se vidi, diši pa do sem!
    Zadovoljstvo popolno, a ne?!
    Uživajte!!!!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja