• 03
  Mar

  Mango piling za ustnice

  https://www.milnica.si/blog/mango-piling-za-ustnice/
  by
  objavljeno v Recepti & ideje

  Prihaja pomlad, nova osvežitev tudi za nas in zato je prav, da si privoščimo kakšen piling! Pripravimo kožo na pomladno sonce, da zadiha in podarimo svežino obrazu in seveda nič manj pomembnemu delu našega telesa – ustnicam!

  Izjemno hiter recept, ki je navdušil tudi moje prijateljice, ki sem jim ga podarila za testiranje. Dale so zeleno luč in zdaj ga predstavljam tudi vam <3

  Za izdelavo 2x5ml pilinga za ustnice boste potrebovali (sestavine najdete tudi v paketu z vključenimi 4-imi steklenimi posodicami – odlična ideja za darilca 🙂 ) :

   

  Pripravite sestavine in pripomočke (lopatico za mešanje, tehtnico, 2x merilne posodice in posodico v kateri boste izdelovali svoj piling). Vse pripomočke tudi prej razkužite.

   

  mango piling za ustnice priprava

  1. KORAK

  V eno izmed merilnih posodic odtehtajte sucragel, v drugo (posebej) pa olje mareličnih jedrc).

  mango piling za ustnice2

  mango piling za ustnice3

  3. KORAK

  V večjo posodico najprej zljite sucragel, ki ste ga stehtali v 2. koraku. Nato v sucragel z žličko (kar hitro) vmešajte olje mareličnih jedrc.Nato le še vmešate mango v prahu in piling zrnca (najprej zrnca, nato še mango v prahu).

  mango piling za ustnice4

  piling za ustnice5

  PILING ZA USTNICE6

  Po želji lahko dodate še vitamin e in izbrano eterično olje ali dišavo. Piling je ravno prav grob, bolj viskozne teksture, sladek in res naredi fine gladke. Piling porabite v roku 1. meseca.

  mango lip scrub3

   

Komentarji