Recepti & ideje

Barva poletja (Milnica Mix&Use)

Paket Mix&Use je najbolj enostaven DIY (do-it-yourself oz. naredi sam) paket,  s katerim boš brez miksanja, segrevanja in tehtanja izdelal/a čudovito naravno nego kože! S paketom BARVA POLETJA izdelaš svoje olje za popolno zagorelost in daljšo obstojnost poletne barve. Ker olje koži daje tudi čudovit bronze lesk, boš tudi prej izgledala “poletno”! Ker sonce in morje poleti hitro izsušita tudi lase, v paketu dobiš tudi nego za lepe, svilnate in mehke lase.

Pripravila si boš negovalno olje, ki ga zlahka odneseš s seboj na dopust, izlet, plažo … Poskrbelo bo za popolno navlaženost tvoje kože, regeneracijo ter s tem bolj obstojno zagorelo barvo. Obenem bo tvoje olje čudovito dišalo, za kar gredo zasluge naravni eteriki. Malinovo in korenčkovo olje sta nujna kombinacija za to poletje!

Tudi na lase nismo pozabili. Z monoi tahiti oljem boš poskrbela, da bodo tvoji lasje nahranjeni, še posebej, ko jih sonce in slana voda izsušita. Zagotovo pa te bo zasvojil tudi povsem naraven vonj monoi tahiti olja, ki je naravnost božanski in kar prikliče spomine iz tropskih krajev!

RECEPT IN IZDELAVA

Recept dobiš priložen v brošurici v paketu. Lahko pa seveda slediš tudi temu tukaj 🙂

V aluminijasto prazno posodico, ki jo najdeš v paketu, prelij 30ml korenčkovega olja in približno 2/3 stekleničke malinovega olja. Odišavi z 12 kapljicami frangipanija. Zapri stekleničko, pretresi in tvoja čudovita, dišeča in 100% naravna nega za lepo zagorelo polt  je pripravljena!

Monoi olje naneseš na suhe lase. Če imaš stekleničko na bolj hladnem, se zna olje nekoliko strditi, a brez skrbi – že na sobni temperaturi se hitro stopi, kaj šele v poletni vročini … Olje lahko naneseš po celotni dolžini las. Če imaš bolj mastno lasišče, nanesi le na konice. Pustiš delovati čez noč ali nekaj ur, nato lase razčešeš in jih umiješ šamponom kot običajno. Uporaba balzama ali dodatne maske ni potrebna, saj bodo tvoji lasje mehki, voljni in sijoči.

 

KAJ DOBIŠ V PAKETU MIX&USE BARVA POLETJA

  • 5ml eteričnega olja frangipani
  • 30ml korenčkovega olja
  • 30ml malinovega olja
  • 60g monoi tahiti olja v priročni aluminijasti embalaži s pumpico
  • prazna alu embalaža z razpršilko za tvoje olje po sončenju
  • brošuro z navodili in uporabo
  • vse skupaj skrbno spravljeno v lično škatlo

POGOSTA VPRAŠANJA

“Do kdaj bo moj izdelek uporaben?”

Olje za po sončenju bo dobro vsaj 8 mesecev, torej za celo poletje in še več! Monoi tahiti olje pa tudi bo uporabno tudi nekaj mesecev (beri: zagotovo ga boš prej porabila!).

“Je izdelek primeren za moj tip kože?”

Olje po sončenju je primerno za vse tipe kože, tudi najbolj občutljivo! Monoi tahiti olje se obnese pri vseh vrstah las, še posebej pri suhih in težko “obvladljivih”.

“Ali se lahko sončim s korenčkovim oljem?”

Korenčkovo olje in malinovo olje ne vsebujeta zadostne UV zaščite, zato ne priporočamo izpostavljanja soncu brez ustrezne UV zaščite. Pred sončenjem zato uporabi primerno zaščito, za lepo in zdravo zagorelo polt pa uporabi olje po sončenju. Tvoja koža ti bo hvaležna, saj ne bo opečena in preveč poškodovana, tvoja težko pridobljena barva pa se bo bistveno dlje obdržala.

“Kaj lahko zamočim pri izdelavi? Se lahko zgodi, da bo moj izdelek neuporaben?”

Za Mix&Use smo izbrali učinkovite in enostavne recepte, pri katerih ne more iti kaj dosti narobe. Paket Barva poletja je zato primeren za vse, ki bi radi sami izdelali čudovito naravno nego  – posebnih znanj in pripomočkov ne potrebuješ. Lahko se ti zgodi, da dodalš kakšno kapljico česa preveč, a bo zato izdelek še vedno povsem uporaben!  ?

[clear]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja