Recepti & ideje

Acai vitaminska krema za obraz (MILNICA MIX&USE)

Paket Mix&Use je najbolj enostaven DIY (do-it-yourself oz. naredi sam) paket,  s katerim boš brez miksanja, segrevanja in tehtanja izdelal/a čudovito acai kremo za obraz! S paketom Acai vitaminska krema izdelaš svojo čisto naravno, organsko kremo. Recept je sila preprost, v nekaj minutah narejeno kremo pa lahko tudi takoj začneš uporabljati. Krema z acai ekstraktom in drugimi aktivnimi učinkovinami, ki jih dodaš, je namenjena predvsem koži po 30. letu. Krema je malenkost bolj kompaktna, lepo mazljiva in se zelo hitro vpije v kožo. Primerna je za nego, suhe in mešane kože.

Organska kremna baza, iz kateri narediš svojo kremo, ima 90,75% sestavin organskega izvora – super za tvojo kožo! Dodala ji boš še par dodatkov, ki te čakajo v paketu, in tvoja krema je pripravljena.

Bazi boš za dodatno vlaženje dodala provitamin B5, ki je učinkovit vlažilec in ščiti kožo. Da bo tvoja krema prava vitaminska bomba, bo poskrbel ekstrakt acai jagod, ki je bogat z vitaminom C ter vitamin e ali koencim Q10, ki prav tako velja za močan antioksidant ter pomaga upočasniti staranje kože.

Kremo odišaviš z naravnimi eteričnimi olji – jasmin in frangipani, ki te čakata v paketu, se odlično dopolnjujeta. Cvetlična aroma bo v kremi delovala nevsiljivo in prijetno.

RECEPT IN IZDELAVA

Recept dobiš priložen v brošurici v paketu. Lahko pa seveda slediš tudi temu tukaj ?

V 60g organske baze dodaj 25 kapljic provitamina, 4 kapljice koencima Q10 ali vitamina e, 4 kapljice frangipanija in jasmina ter 8 kapljic ekstrakta acai jagod. Premešaj z mešalnikom ali z lopatko oz. žličko. Preloži v posodici, ki sta priloženi k paketu in tvoja krema je pripravljeno za takojšno uporabo :). Fino, kajne?! Prikaz izdelave najdeš tudi v spodnjem videu. Kremo porabi v roku 6 mesecev.

 

KAJ DOBIŠ V MIX&USE PAKETU “ACAI VITAMINSKA KREMA”?

  • 60g organske kremne baze
  • eterično olje jasmina
  • eterično olje frangipanija
  • 2x30ml steklena posodica
  • 5ml koencim Q10 ali vitamin e (trenutno v paketu vitamin e)
  • 5ml ekstrakta acai jagod
  • 10ml provitamin B5
  • brošuro z navodili in uporabo
  • vse skupaj skrbno spravljeno v lično škatlo

S sestavinami v paketu izdelaš 2 kremi – eno zase, eno za prijateljico. Ali pa obe zase. Izbira je tvoja 🙂

POGOSTA VPRAŠANJA

“Do kdaj bo moj izdelek uporaben?”

Krema bo po izdelavi uporabna cca 6 mesecev.

“Je izdelek primeren za moj tip kože?”

Krema je primerna za mešano, občutljivo in suho kožo.

“Bo moj izdelek bolj kakovosten kot kakšne “industrijske” kreme?”

Krema ne vsebuje nobenih nepotrebnih sintetičnih dodatkov, barvil in umetnih dišav. Je naravna, zato jo vsak tip kože tudi zelo dobro prenaša oz. sprejema. Poleg tega je povsem tvoja! Če ti vse tole zveni zanimivo, potem je odgovor – da, tvoja krema bo boljša kot marsikakšna krema iz trgovine.

“Kaj lahko zamočim pri izdelavi? Se lahko zgodi, da bo moj izdelek neuporaben?”

Za Mix&Use smo izbrali učinkovite in enostavne recepte, pri katerih ne more iti kaj dosti narobe. Paket Acai organska krema je zato primeren za vse, ki bi radi sami izdelali čudovito naravno nego  – posebnih znanj in pripomočkov ne potrebuješ. Lahko se ti zgodi, da dodalš kakšno kapljico česa preveč, a bo zato izdelek še vedno povsem uporaben!  ?

 

Related Posts

1 komentar na “Acai vitaminska krema za obraz (MILNICA MIX&USE)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja